Kommentarsvar...

Haha, ja du Niklas, det har blitt rätt mycket flygningar på senare tid, men inte skäms jag för det! =p Hittills är jag uppe i 13 flygningar i år, och ytterligare minst tre till kommer det bli innan året är slut. Och det har ju blivit en svårfrånkomlig tradition att sända ett litet sms till dig varje gång när jag boardat, så det får du stå ut med. ;-) Jag gillar förresten SAS-kaptenerna, dom är så duktiga på att prata och berätta en massa. Igår fick jag till exempel veta vad flygplansmodellen hette (det har jag glömt...), att vi vid lyftningen vägde 48 ton, och hade en hastighet på 250 km/h. Ifall du undrar... =p Hm, vad konstigt det såg ut att skriva lyftningen. Men vad kallas motsatsen till landningen...? Kommer inte på nåt bra ord.. =p

Och Jessica, vi ses imorron! =)

På vägen

Nu sitter hela familjen B i bilen på väg hem till Edsbyn, första gången på några månader vi är samlade allihopa! Jag flög upp till Arlanda igårkväll, och där mötte mamma och pappa mig. For till hotellet och lyckan var gjord när Idol inte hade hunnit börja än, så jag hann faktiskt se hela. =)

Imorse var det tänkt att Lisa skulle landa vid 7,40, men när jag slog på datorn strax efter 6 imorse och kollade på Arlandas hemsida visade det sig att planet beräknades landa redan 6,55, så det blev lite bråttom där. Hann med lite frukost och sen iväg. Två gånger har jag överraskat folk i ankomsthallen på Arlanda, och två gånger har jag fått en frågande blick tillsammans med orden "Vad gör du här?". Så jag får nog börja ge upp det där med överraskningar nu. Den där filmversionen när allting runtomkring försvinner och man springer mot varandra med öppna armar i slowmotion vill liksom aldrig riktigt infinna sig i verkligheten. =p Får se om jag någon gång träffar på någon som är värd att möta upp i en ankomsthall, men just för stunden tror jag att jag lägger det på is för ett tag framöver. =p

Vi har svängt av E4 för en liten stund sen och ska in till Bollnäs en snabbis och hämta ut några tågbiljetter jag inte har hämtat än. Får se sen om det kommer förbi någon släkt och hälsar på under dagen? Jag tänkte iaf ställa mig och baka så snart som möjligt, hittade ett recept i en Allers/Hemmets journal/nånting på jobbet som jag tyckte såg gott och juligt ut.

Trevlig helg!

Min dag på jobbet

Ojoj vad jag har fått jobba hårt idag för att tjäna in min lilla lön. Dagen var fullbokad på morgonen, och med många undersökningar hamnar man lätt efter med att skriva journaler. Blev därför lättad när jag fick ett återbud, så jag tänkte skriva ikapp allt där. Då drabbades K av akut magsjuka och gick hem så jag fick ta hennes patienter istället. Alltså inte bara en där jag hade min lediga tid, nej då. Tror att det blev tre stycken till slut, patienter som dom inte fick tag på och kunde meddela att hon var sjuk. Så mot slutet av dagen gick det undan inne på 3:an vill jag lova! =) Dessutom blev jag sen strax innan lunchen, patient med problem så jag hämtade in tandläkare så det blev röntgen och lite snabb akut-undersökning. Turligt nog var det min handledningstid med nyss nämnde tandläkare som fick stryka på foten, och ingen patient fick sitta och vänta. Hann dock med ovanligt mycket på den lilla handledningstiden vi hann med, så jag han skriva undan en del journaler och ringa till en del patienter som jag behövde prata med. Telefonandet får fortsätta imorron.

Allt detta svammel kanske inte var så intressant för alla er, men det här var iaf min dag på jobbet! =)

Imorron ska jag in till Kalmar efter jobbet, har massor av ärenden och affärer jag vill kolla i. Faktiskt så många att jag nog redan glömt hälften. =p Men det viktigaste är att kolla på skor på Baronen, gardiner på Kid ute vid Giraffen, och julmarknaden på slottet förstås! Ska bli kul att se. Sen far jag vidare.... =)

Åh vad kul det ska bli att få börja julpynta nästa vecka, jag kämpar febrilt med att hålla mig från att riva fram allt redan nu....



Och Niklas, min pärla är faktiskt utrustad med färddator, och när jag tänker efter så kan man faktiskt knappa fram Service in -----> X antal km. Så den kommer nog hojta till den också när det är dags. =p

Verkstad, skrot och besiktning

Lyckligtvis går det lättare på jobbet den här veckan än förra, all sömn i helgen gjorde nog susen! =) Dessutom testar jag ny teknik på morgonen nu, med mindre antal snoozar. Jobbigt förstås, men det gick ändå rätt bra får jag lov att säga. Drygt att vakna så abrupt bara.

Idag har jag vart på bilverkstan, bilskroten och bilbesiktningen. Lyckligtvis inte i ordningen besiktning --> verkstad --> skrot. =p Jag hade tid för besiktning idag, och alla jag pratat med har poängterat hur viktigt det är att det finns en varningstriangel i bilen. Jag började leta i mörkret igårkväll men hittade ingen triangel. Fortsatte efter jobbet idag, men nej, någon triangel fanns inte. Åkte till verkstan för att kolla om dom visste var det kunde finnas, men gubben där sa bara "Har du inte hittat den så finns den inte". Så gav han förslag på olika bildelsfirmor som kunde tänkas ha till salu, men kom sen på att "Men åk till skroten, där kan du säkert få en". Sagt och gjort. Åkte dit och pratade med gubbarna där. Jag kände mig inte direkt hemma i en skitig verkstad bland massa bildelar överallt. Hur som helst så var dom väldigt hjälpsamma och alla de tre som jag såg där engagerade sig i jakten på varningstriangel åt mig. Dom hittade en ganska snabbt, så jag tackade och åkte igen.

Besiktningen gick rätt bra tror jag. Trevliga karlar där också. "Du ser helt livrädd ut" sa en av dom åt mig. =p Det var tydligen nåt som inte var riktigt tipptopp med bromsarna, både på bakhjulen och handbromsen sa han nåt om. Exakt vad som var problemet har jag ingen aning om, men jag skulle påpeka det nästa gång jag är på service. När man nu gör det...? Blir man kallad till det också...? Fröken noll koll på allt som har med bilen att göra. Hur som helst så kan det ju inte vara nåt väldigt allvarligt fel eftersom pärlan blev godkänd. =)

Hann hem och vända en stund sen, och när Karla slutat kom hon hit och vi for ner till Nabben där vi hade tid för massage. Egentligen kommer hon till jobbet så får vi vår massage där, men sist hon var på kliniken var vi i USA, och därför fick vi ta igen det hemma hos henne nu istället. Mycket skönt, var nästan bättre att ta det på fritiden när man får åka hem sen. På jobbet blir det ju inte riktigt samma sak när man ska gå och hämta in patienter två minuter efter man klivit av bänken.

Hur som helst, nu är det läggdags efter en händelserik dag.

Slapp helg

Så börjar helgen lida mot sitt slut. I fredags kom Klara över och vi drack drinkar, smaskade Toblerone, såg Idol, dansade Twister och såg sen slutet av Mean Girls. Trevlig fredag-kväll!

Igår sov jag till kl 13... 12 timmars sömn. Tragiskt kan tyckas, men det var väldigt välbehövligt efter den här jet-laggade veckan. Har vart helt och totalt slut på förmiddagarna den här veckan. Förhoppningsvis ska jag vara mer i fas nu efter maraton-sömnen igår natt. =) Var ut och gick en timme, och sen var jag bara hemma.

Likadan har den här dagen sett ut. Sov inte lika länge, men jag har vart ute och gått en timme och sen mest suttit inne. Idag har jag suttit och knåpat med en fotobok som mormor ska få i julklapp. Sen hamnade jag på ticnet. Helgerna framöver är ju rätt fullbokade, men eftersom Anders inte kommer ändå så finns det en obokad helg kvar innan jul. Kanske rätt skönt kan tyckas, men å andra sidan så är det ju roligare att ha nåt att göra. Tur då att jag har K som hakar på mina galna förslag. Om några veckor gör vi därför en road-trip till Strängnäs och hejar på Larz-Kristerz och Scotts i Dansbandskampen! Det ni. ;-)

Kvällen på Skepparvägen....

...Å nice..e du för trött för lite sprit? :p

Nyligen inkommet sms från Karla, så där har ni kvällens planer på Skepparvägen. Skål och trevlig fredag! =)

Winter wonderland

Imorse blev jag minst sagt rätt förvånad när jag klev upp och tittade ut genom fönstret och såg ett helt snötäckt Ljungnäs. Vi hade fått ungefär en decimeter snö, och det hade jag faktiskt inte väntat mig här nere. Men man slutar aldrig förvånas. =)

Dagen har vart rätt lugn idag, större delen av förmiddagen har jag spenderat på kommunhuset och suttit i ett möte med Folkhälsorådet. Egentligen var vi två från kliniken som skulle gå och representera Folktandvården, men sköterskan hade så mycket annat att göra, så jag fick gå själv. Kändes som ganska bortkastad tid, inte så mycket som berörde oss. Får se om jag måste iväg på det där igen eller om det kanske går att hoppa över framöver.

Slutade vid 3, och då skyndade jag mig tillbaka hem och bytte kläder och sen gick jag ut och gick en timme. Tyvärr hade solen börjat gå ner då, så det var mörkt innan jag var hemma igen. Hoppas vädret är lika fint resten av helgen!

Nu har jag precis haft en fin middag helt på egen hand. Fredagkväll och allt, så jag tänkt att jag måste ha i mig lite riktig mat ikväll. Det blev kycklingnuggets, ris och currysås. Dessutom vitlöksbröd och tända ljus, ni kan ju bara tänka er vad bra jag har det! =p

Nu ska jag se ikapp förra veckans Idol så jag är med i leken när nästa avsnitt går av stapeln senare ikväll.
Chiao!

Introdag

Idag har vi, jag, Marie L och Klara ;-) vart på introdag på Brofästet i Kalmar. Var faktiskt riktigt intressant att lyssna på. Dagen innehöll info från diverse specialister, protetik (pruttetik... =p ), käkkirurgen och bettfys. Kanske var det nån mer också på fm, men då har jag glömt det just för tillfället nu. Hur som helst en bra dag! Efter avslutad dag där skjutsade vi Jules in på stan, och sen var vi på Blomsterlandet. Faktiskt riktigt roligt, fanns sååå mycket roliga saker där. Julsaker och massa roligt. Dit får det nog bli en retur-tripp när lönen kommit. Idag blev det bara två påsar med mossa som jag ska ha i min adventsljusstake. Därefter var vi in på Ikea och kollade. Käkade middag där. Lyckligtvis hade dom extraerbjudande på köttbullar med kryddig pasta och tomatsås för 20 kr. Som hittat tyckte jag då. Tyvärr smakade det inte alls speciellt bra enligt mig, så jag tog en par tre tuggor av pastan, och sen köttbullarna förstås. Men för 20 spänn kan man väl inte förvänta sig alltför mycket... Chokladmoussebakelsen smakade iaf lika gott som vanligt. ;-)

Och nu sitter jag här och ser ikapp gamla Idol-avsnitt från när jag var borta. Har precis avverkat det första, rocktemat. Flera var grymma faktiskt, men lite extra gillade jag tjejerna, heja heja Anna och Alice!

Passar på att skicka ytterligare ett GRATTIS till Niklas också som fyller år just idag! =)

Hungrig...

Morsning igen!
Börjar sakta men säkert återvända till det normala livet efter resan. Har dock vart rätt jobbigt, försov mig igårmorse och förmiddagarna är hemska, bara gäspar och gäspar och är dötrött. Jobbigt. På kvällarna har jag hittills inte vart sådär jättetrött, så jag brukar aldrig komma i säng i bra tid heller. Får göra ett nytt försök ikväll. Ska spela in Greys så slipper jag sitta uppe till 22 bara för den sakens skull.

Idag har jag vart på specialistkliniken för parod inne i Kalmar. Kul att se och göra nåt annat en dag, men vet inte om det gav sådär väldigt mycket egentligen. Dessutom var en av specialisterna rätt grinig. =p
Imorron ska vi till Kalmar igen, jag och de andra nyanställda. Introdag nånstans vid Ölandsbron vad jag förstår, så jag hoppas det blir bra.

Och här sitter jag nu, som de flesta andra kvällar, och längtar efter riktig mat. Innan resan kändes det helt okej att snåla med allt och spara på maten, men nu när resan är avklarad känns det som att man vill återgå till livet som det var innan. Vilket inkluderade mat även på kvällen. Nu har jag inga pengar kvar att köpa nån mat för, och den jag har i frysen måste jag spara så det förhoppningsvis räcker till lunch-lådor hela månaden. Fil med banan och havregryn har därför blivit standard, och idag "unnade" jag mig tre knäckemackor istället. =p Är så less på fil, pallar inte med bara kall mat på kvällen längre. Kokade precis spaghetti och gjorde ordning såna lådor, och ååååh vad sugen jag blev på det. Vill ha. Nu. Men nej... Är inte det tragiskt så säg? =p

Och slutligen....

Okej, Lion King var kul. New York är en stor, häftig stad. Det har vart riktigt skönt att vara ledig. Vi fick flyga första klass hem. Vi har vart i sex stater och sett Mads Mikkelsen.
Men frågan är ändå om det inte är detta som fick mig att le störst under resan?




New York del 4

Så var det ju då till slut dags för hemresan. Flyget skulle gå strax före 17 i lördags, så vi åkte ut till JFK i god tid. Hjärtat hann slå några extra slag när vi kom in på flygplatsen och såg att det stod Cancelled  på vår flight. Fick leta oss till AirFrance's monter, och där fick vi nya biljetter och en ny resrutt. Tanken var att vi skulle mellanlanda i Paris, men nu fick vi istället åka med Alitalia till Milano. Det flyget gick några timmar senare än det vi egentligen skulle åka med, så vi kunde i godan ro äta och kolla i affärer på JFK. Kom till slut på planet, men där fick vi vänta 2-3 timmar innan vi slutligen lyfte. Vet inte riktigt vad som var problemet, men vi blev sittande iaf. Lyckligtvis var det inte så mycket folk på det här planet, så jag hade tre säten för mig själv och kunde faktiskt ligga och sova riktigt bra. Det är man ju inte bortskämd med på flygplan i normala fall....

Skulle egentligen ha väntat i 3 timmar på flygplatsen i Milano, men eftersom vi blev försenade från New York så hann vi bara vara där en timme ungefär. Därifrån till Köpenhamn fick vi åka första klass, så då blev man riktgit uppassad. Och det är ju inte varje dag man sitter och äter frukost och spanar ut över soliga Alperna... =) Var jättefint väder så man hade perfekt utsikt. Coolt!

I Köpenhamn stod vi då sen och väntade på våra väskor. Karla väntade förgäves, hennes väska kom inte nu heller. Som en liten tröst fick vi åtminstone se Mads Mikkelsen i en av incheckningsdiskarna när vi väntade på vårt tåg. Tåget vi egentligen skulle ha åkt med hade vi såklart missat, det tåget avgick ungefär samtidigt som vi lyfte i Milano. Vi fick därför boka nya biljetter och blev till slut ungefär 4 timmar sena hem. Då var man rätt sliten, så det blev sängen ganska omgående.

Sammanfattningsvis har det vart en superbra resa, ångrar den inte en sekund. Åker gärna tillbaka dit framöver!

New York del 3

Jag och Karla hade också bokat en tvådagars bussresa till Washington. Det började lite halvkrångligt, efter att ha tagit tåg och tunnelbana till Manhattan skulle vi leta oss till gatan där bussen skulle avgå ifrån. Vi måste ha tagit en väldig omväg, för vi gick och gick och gick och kom aldrig fram. Till slut kom vi till rätt gata, men med 5-10 minuter kvar var vi på Bowery Street typ 200, och vi skulle till 42 eller nåt sånt. Så det var bara att börja springa. Lyckligtvis hann vi i tid ändå. Hade inte vart nån jättebrådska ändå, för vi blev 25 minuter sena. Började trist redan där, guiden skällde ut oss för att vi inte visat biljetten innan vi klev på bussen. Ungefär så fortsatte det sen, guiden och chauffören var konstant otrevliga. Dessutom var de kineser, och nästan alla passagerare utom vi var kineser. Ni vet såna där riktigt turistiga kineser med kameror på magen. Ett sånt sällskap hade vi. Guiden var väldigt bestämd på vad, när och hur saker skulle göras. Gå på toa! Gå dit - knäpp en bild! Kom tillbaka bussen! Kom inte för sent! Ok? Jag har inte haft nån speciell åsikt om kineser tidigare, men om alla kineser är som vår guide så hatar jag dom. Milt sagt. Han var hemsk. Därför gick den mesta energin på resan åt att hata honom. Och göra allt tvärtemot som han sa. På vägen stannade vi i Philadelphia bland annat.


På Happy Harry's kunde man handla billigt

Framme i Washington!
  
När vi väl kom fram till Vita huset var det mörkt, och vi stod på rätt långt avstånd. När vi fotat klart där trodde och hoppades jag att det var dags att åka till hotellet snart så man fick lägga sig och vila och kanske ta en dusch. Men icke sa nicke. Först for vi vidare till en massa memoarials, och sen när man höll på och svälta och bara ville sova, då fick vi reda på att det skulle ta oss ungefär 30 minuter till middagen. Det blev snarare 40-45 innan vi var framme. Gjorde såklart även där tvärtemot vad guiden sa, han ville att vi skulle äta skaldjur men vi gick på Burger King. Hann med att handla lite billiga kläder också.
Efter middagen visade det sig att vi hade flera timmars körning kvar till hotellet. Två dagar i Washington var tydligen bara att glömma.... Till slut kom vi fram till hotellet som låg mitt ute i ingenstans, Shenandoah närmare bestämt. Kom fram vid 23. Hotellet var iofs helt okej, men vi åkte därifrån igen redan vid 8,30. De andra resenärerna var ner i nån gruva eller nåt där i Shenandoah (vi trotsade guiden och stannade kvar uppe....) dan därpå, och sen började vi fara tillbaka mot NY. Egentligen skulle de åka båt i Baltimore också, men det regnade så mycket så det blev ingen båtfärd, bara stannade i hamnen en stund och tittade. Stannade i Maryland och åt lunch, och sen tillbaka till Manhattan.


Lunchstället i Maryland - här fanns resans bästa hamburgare!

När vi äntligen kom tillbaka till Manhattan gick vi mot tunnelbanan igen. Stannade och köpte lite kläder på vägen. Sprang en vända på Times Square också innan vi tog tåget tillbaka mot Westport.

Så visst, vi fick se Vita huset och passerade hela sex stater under den här bussresan (fråga mig inte vilka stater, det sa han aldrig...), men vad ni än gör, åk aldrig på bussresa med ett gäng kineser! På hemsidan står 2-daytour till Washington, men jag tror inte vi var där två timmar ens en gång. Värdelös guide, värdelös chaufför, och inte alls vad de lovade från början. Fy för kines-turer.

New York del 2

Ett annat evenemang vi var på var Radio Citys' Christmas Spectacular. Enligt säkra källor en typisk New York-grej. Det var rätt tufft, lite river-dance-aktigt. Dom hoppade runt där och sprattlade och sparkade med benen, och givetvis exakt samtidigt. Mot slutet var det Jesus och Marias tur att göra entré. Jag tyckte det var lite häftigt först att de hade riktiga får på scenen, och än mer när det ögonblicket senare kom in en åsna och en gäng kameler på scen! =)

   

Större delen av veckan sen bodde vi hos Lisa och familjen i Westport. Första dagen var vi ut till havet, fint men blåsigt. Kollade runt och shoppade lite på Main Street. Såg en tvättbjörn ute på gården sen, bara en sån sak. =)

Senare i veckan var vi på Danbury Mall och shoppade. Hittade faktiskt en hel del kläder, så väskan var överfull när jag skulle hem vill jag lova. Men riktigt nöjd blev jag, så jag antar att det var värt det. =) Vi var på bio också, Role Models. Faktiskt riktigt rolig, vet inte om den kommit till Sverige än men när/om den gör det är jag absolut på att se den igen. Efter bion käkade vi middag på Friendly's. Riktigt god mat och dryck och glass och dessutom till ett riktigt bra pris. Kanon!

New York del 1

Så var vi tillbaka hemma i M-town igen efter vårt lilla äventyr på andra sidan Atlanten. Har haft det så jättebra och sett och gjort så mycket så jag vet knappt var jag ska börja, men från början brukar ju vara en bra start.
Resan dit var lång, men gick bättre än jag trodde. Jag bävade en aning inför den långa flygningen från Amsterdam till New York, den flygningen var beräknad till 8 timmar ungefär. Alla farhågor var det dock bara att släppa så fort vi kom in i planet. Där hade man en varsin filmskärm på stolsryggen framför och fick dessutom en fjärrkontroll så man själv fick välja film. Till min stora lycka fanns Mamma Mia med bland alternativen. När jag sett den hoppade jag runt bland lite olika filmer, men hittade ingen jag riktigt fastnade för. Somnade till Ringaren i Notre Dame. Vaknade till sluttexterna, och när jag inte hittade någon mer jag ville se, så såg jag helt enkelt Mamma Mia en gång till. =)

  

Väl framme i New York sen kom aldrig Karlas väska, så vi fick ägna de första timmarna på amerikansk mark med att försöka få tag på väskan. När vi väl hittat till KLM's monter fick vi hjälp av en trevlig, storvuxen mörk man som tog och med kors och tvärs över hela Newarks flygplats. Lyckligtvis kom faktiskt väskan till rätta, den hade hamnat hos fel flygbolag.

Första helgen bodde vi, jag, Karla och Lisa, på hotell inne på Manhattan. Hotellet var väl ingen höjdare direkt, men läget var super! Bodde precis vid Times Square och höll ofta till där på kvällarna. Dagarna där sen spenderade vi som riktiga turister, och såg det man bör se i NY.

 
Jag på Top of the Rock, Rockefeller Center, men utsikt över bland annat Empire State Building, och med lite god vilja även Frihetsgudinnan. 


Jag och K vid Ground Zero.

      
Promenad i härliga, gigantiska Central Park.

Ett av evenemangen som stod på att-göra-listan under USA-vistelsen var att se Lion King på Broadway. Tyvärr hade lillasyster läst fel på biljetten, så vi kom in 10 minuter sent och missade de första två scenerna. Men hur som helst - det var grymt. Jättekul att ha sett.
 
Lion king på Minskoff theater

 
Twisted Mac på Hard Rock Café

Greetings from Westport

Hej pa er alla dar hemma!
Som kanske de allra flesta av er redan vet nu sa ar jag ute pa vift i vida varlden. Lamnade Monsteras i torsdags kvall, och i fredags anlande vi till Newarks flygplats i New York. Motte sedan upp min lillasyster pa Grand Central, och sedan dess har vi spenderat en aktiv helg pa Manhattan. Har sett det mesta som ska ha setts. Mer utforlig info kommer senare nar jag ar hemma igen, nu vill jag hellre passa pa att njuta av min tid har! :)

Ha det sa bra sa hors vi!

 
Lisa, Central Park, Hanna

 
Vi pa Madame Tussauds, i bakgrunden skymtas Times Squares alla neonljus.


Tva systrar och en gudinna.

(Niklas, dina specialbilder kommer senare.... =p )

So long!

Start spreading the news, I'm leaving today...!

Helgen i bilder

     
Jag och Karla på picknicken vi hade på söndagen.

  
Höstfint ute på Lövö.


Två dagar till är nu avklarade, dvs halvvägs genom min vecka.


Det är nära nu....!

Synsk?

Förresten så tror jag att jag är lite halvsynsk! =) Idag när jag stod i badrummet kom jag att tänka på farmor och farfar och hur länge sen det var jag pratade med dom. Rättare sagt har vi inte pratat sen jag var i Sthlm, och det är ju länge sen nu. Tänkte iaf på att jag borde ringa dom snarast för att kolla läget. Telefonen börjar ringa, och jag bara visste vem det var. Mycket riktig, när jag får upp telefonen ur fickan och kollar på displayen - Farmor å farfar ringer. Inte första gången heller jag kommer att tänka på nåt jag inte tänkt på på länge, en person eller liknande, så tar det inte många minuter innan jag stöter på just den personen. Synsk? Sjätte sinne?

Picknick

Dagarna bara går, och just i såna här tider är det faktiskt riktigt bra! Jag och Karla räknar bara ner dagarna nu. Nästan så man vill citera en gammal schlagerlåt; Nu är det nåt stort på gång, ja snart ska nånting hända. Känns rikigt skoj, vet inte om jag riktigt fattat att det faktiskt snart är dags. Ska bli SÅ kul och SÅ spännande! =) Too bad för alla er där ute dock, för det kommer nog bli dåligt med uppdateringar ett tag framöver. Men håll tillgodo, om sisådär två veckor kommer jag a massor att berätta. =)

Helgen har vart rätt lugn. Kalmar igår. Bara Karla som storhandlade, själv kom jag hem nästan lika rik som när jag åkte, bara ett Super Meal på Sibylla fattigare. Bra jobbat, Hanna. Idag var vi ut på Lövö och hade picknick i det fina vädret. Kom inte iväg förrän rätt sent på eftermiddagen så det var rätt kyligt, men vad gör väl det. Skönt att komma ut och få lite luft.

Nu ska jag återgå till ännu ett avsnitt av Sex and the city.
So long!

RSS 2.0