Jag lever

Hej mina vänner! Här har det ekat tomt bland inläggen på senare tid, och eftersom mina trognaste fans tydligen saknar dessa rader från mig så kan jag ju inte låta bli längre! ;) Det har väl hänt en hel del sen sist. Jul och nyår, hemflytt, massor av anställningsintervjuer och roadtrips, oräkneliga filmkvällar med vänner och bekanta. Trevlig tillvaro må jag säga!Det får räcka som kortfattad sammanfattning av min tillvaro här hemma.
Angående jobb så har jag tackat ja till ett vik på Folktandvården i Hudik. Om 2,5 vecka börjar jag där, så min "semester" fortsätter ett tag till. Lägenhetsjakten är i full gång, och i helgen ska vi upp och kolla på några. Spännande!
Snart är det helg igen, veckorna går så ruskigt fort! Ikväll ska jag fixa ihop middag till grabbarna grus, och imorron tänkte vi försöka dra ihop nåt gäng och åka till Spicy cow. Återstår att se hur många vi blir och om det finns plats. Vore kul om det gick i lås. =)
Annars har jag inte så mycket för mig om dagarna nuförtiden. Sovmorgnar är standard, sen tar jag det rätt lugnt och läser böcker. Framåt eftermiddagen åker jag ner på byn och fixar käk tills mannen kommer hem. En rätt angenäm vardag faktiskt!
Nu ska jag snart peta i mig lite frukost, och sen tänkte jag kila ner till mormor och hälsa på.

RSS 2.0