Helgens bravader

Så har ytterligare en vecka snart nått sitt slut. Lite trist nu att februari börjar ta slut, framför allt eftersom Kalmar-tandläkarna försvinner nu och vi är tillbaka i vardagen igen på kliniken. Har vart så roligt att gå till jobbet nu de här veckorna, så det är trist att dom försvinner. Får hoppas att vi också får tag på nån bra tandläkare nu när nya tjänsten ligger ute.

Veckan har annars vart relativt lugn. I torsdags var jag och Marie på spakväll på Palatset. Jag var så trött efter maten och kände inte riktigt att jag hade orken att ta mig iväg egenligen, men det ångrade jag inte en sekund sen när jag väl kom dit! Det var faktiskt jättemysigt att simma lite, bubbla och sen sitta och prata. Det bjöds på frukt och dricka, och sen hade M dessutom med sig egen matsäck, ost, kex, choklad, vin och cider. Mycket trevligt!

Igår var jag och K till Oskarshamn efter jobbet. Kollade först runt lite snabbt inne i stan. Köpte en varsin flaska vin, och på systemet stod ingen mindre än Idol-Nils (http://www.youtube.com/watch?v=DE7vVRbz_Is) bakom oss i kön. =p Sen fikade vi (läs: jag) på Nilssons, innan vi åkte till Maxi och storhandlade en massa käk. Åkte hem och plockade in maten i kylen/frysen och senare korkade vi upp första vinflaskan. Såg Lets Dance och vinet flödade hela kvällen, innan kvällen var slut hade vi tömt tre flaskor. Karaoke-maskinen drogs igång senare under kvällen och vi hade det riktigt trevligt. Jag som inte är van vid att dricka vin blev riktigt glad i hatten, och det höll i sig ovanligt länge. Har ingen tidsuppfattning direkt från kvällen, men vi somnade iaf båda två i en varsin soffa uppskattningsvis någon gång efter midnatt, och vid 3 vaknade jag och vinglade i säng.

Vaknade nån gång redan strax efter 8 imorse, försökte somna om med utan framgång. Såg ett OTH-avsnitt innan jag tog mig ur sängen strax efter 9. Mådde som jag förtjänade på förmiddagen, så vi tog det rätt lugnt. Låg i sofforna och såg Sex and the City-filmen. Framåt eftermiddagen sen försökte jag rycka upp mig, tog en dusch och sen gick vi och köpte lite kebab, och efter det börjar det faktiskt kännas som att jag återvänt till livet igen. =p

Idag var det riktigt fint vårväder här, så det var ju synd att jag mådde illa och inte var körduglig. Hoppas på repris imorron, då blir det nog utflykt ute på Oknö har jag tänkt.

Det var allt jag hade på hjärtat för stunden, so long.

Mys i badet

Jag som aldrig brukar orka ligga nån längre stund i badet, men ikväll kom jag på knepet som gäller. Allt som behövs är bra musik, en Breezer, tända ljus, badkaret halvfullt och inte alltför varmt. Låg nog i plurret i över en timme och höll på att somna, total avkoppling. Underbart!

Dessutom har jag världens bäste vän, vad gjorde jag utan ditt sällskap? =)

Update

Hallå världen, kanske dags för en uppdatering här nu? Händer inte sådär överdrivet mycket här nere nu, så bloggen har liksom glömts bort. På jobbet är det riktigt roligt nu när vi har tandläkarna från Kalmar, vilken skillnad.... Kommer sakna dom när dom försvinner. Dom här veckorna har verkligen fått oss att inse hur det ska vara på jobbet, så det kommer bli jobbigt sen i mars när allt är back to normal igen. Irritationerna växer sig större och större känns det som.

Förra helgen var vi ut i Kalmar. Verkade för en stund bli en riktig toppenkväll, men det blev bara pannkaka av hela alltihopa och det blev en tråkigare kväll än nånsin. Underbart skönt när vi äntligen kom hem vid 4 och fick lägga sig och sova. Lärdom av kvällen; Aldrig mera Harry's.

Den här helgen är hittills rätt trist. Igår var jag rätt trött och somnade i soffan framför filmen vi hyrde. Idag har jag sett lite OTH, och vart ute och gått en timme. Igår sjöng jag Edsbyns hejaramsor på väg till jobbet, och sen kunde jag inte sluta på hela dagen. När jag kom hem sen satt jag på youtube och kollade på klipp från SM-finalerna och lite så. Bland annat ett klipp från den där sista semifinalen förra året.. Nästan så man längtar hem en aning, det var en rolig kväll i Arenan. Kom underfund med att det är nu i helgen byn kommer till Vetlanda och spelar, så nu är det morgondagen som håller mitt humör någorlunda uppe. Ungefär den här tiden imorron sätter jag mig i bilen och far iväg, har tagit ut vägbeskrivningar så jag förhoppningsvis hittar dit. Kommer bli kul, hoppas det är nån supporterbuss med bybor där.

Vilse på Lillön

Idag började ytterligare en ny lånetandläkare, även denna gång från Kalmar. Mkt trevlig verkade han vara, så det kommer nog funka fint. Jag slutade vid 2, och skyndade mig hem och hämtade bilen och åkte sen ut på Oknö och tänkte ta en promenad igen. Vädret var alldeles lagom, solen sken och temperatur runt nollan. Lämnade vägen efter en stund och gick på stigen vid vattnet. På vägen ut går stigen rätt nära vägen, så där var det inga problem. När jag passerat udden längst ut och började gå tillbaka igen på andra sidan så kommer man längre bort från vägen, och till slut visste jag inte var jag var längre. Anade emellanåt på ett ungefär var jag var. När jag började närma mig stora vägen igen så valde jag fel väg när stigen delade sig, så jag hamnade på Lillön. Jag var egentligen 10-15 minuter från bilen, men den extra promenaden runt nästa ö tog nog 30-40 min. Hade ingen aning om var jag var. Försökte lista ut på ett ungefär var jag kunde vara med hjälp av gatunamnen, men lyckades inget vidare. Till slut kom jag ändå tillbaka till bilen igen, så det blev en extra lång promenad idag. Inte för att det gjorde nåt egentligen, fint väder och nyladdad iPod.

Var och handlade sen, kände att det började bli ganska akut med tanke på att kattmaten var slut och katten har vart helt galen och skriker nonstop, hon var väl jättehungrig stackarn. I hope you dont mind, Klara, men jag köpte riktigt kattmat åt henne och skämde bort henne en aning. Hade så dåligt samvete när hon inte fått ngn riktigt mat sedan igår. Har försökt få i henne fil och korv och lite sånt som jag hittade i kylen, men det föll henne inte riktigt i smaken.

Dagens stora tack till Niklas som alltid lyckas lösa mina problem. Tack tack tack! =)

Nu ska jag gå och lägga mig i badet en stund.
Chiao.

Ännu en helg

Helgen som gått skulle man kunna välja att se som en rätt värdelös en. Igår låg jag inne precis hela dan. Varvade bokläsning med One tree hill på dvd, och däremellan bad, disk och senare på kvällen tv. Melodifestivalen tyckte jag inte var så bra igår, men ju mer jag har lyssnat på låtarna nu så fanns det faktiskt en och annan bra. Sen var jag dum nog att se Wallander - Mastermind. Usch den är läskig, så det var inte vidare smart att se den den här helgen när jag är ensam här hemma, jag blir ju så mörkrädd.. =p

Idag tänkte jag att jag måste försöka ta mig utanför dörren, så jag bestämde mig för en långpromenad ute på Oknö. Termometern visade 5-6 plusgrader så jag tänkte att det nog inte behövs så varma kläder. Mindre smart tankegång. Det jag inte tänkte på är att min promenad skulle äga rum på en ö --> havet finns hela tiden några tiotal meter bort --> vid vattnet blåser det rätt rejält --> vind = kallt. Ångrade direkt när jag klev ur bilen att jag inte tog varmare kläder på mig. Men efter en stund hade jag fått upp värmen så det gick rätt bra. Vädret har svängt en hel del idag, ibland sken solen från en klarblå himmel och jag fick riktigt vårkänslor, och en stund senare var det molnigt och flög lite regn. När jag åkte tillbaka in mot köpingen sken solen riktigt ordentligt, så jag ville inte åka hem och sätta mig inne igen. Körde omkring här i M-town och kunde inte låta bli att känna mig lite deppig över att jag inte hade något vettigt att göra då det var så fint väder ute.
Klara - kom tillbaka!

Paradise FTV

Ojojoj, en sån vecka vi har haft. Känns som att livet på någon dag förvandlats till någon form av dokusåpa, en blandning av Robinson, Paradise hotel och Bachelor. Mkt kul har det vart att se hur alla beter sig, och hur otroligt genomskinliga vissa är. Tur att jag är listig. ;-)

Igår var jag ute med den mobila enheten på skolan i T-nabben, och det var faktiskt riktigt kul. Jag var rätt nervös innan, att vara ensam ansvarig och inte ha nån att fråga. Men det gick långt bättre än förväntat faktiskt. Blev förvånad själv hur lekande lätt jag lyckades rabbla växelbett till sköterskan som satt vid datorn och antecknade status.

Idag for Karla hem till Norrland, och jag har inga planer för helgen. Således inga tider att passa, så när S ville stanna kvar och använda en dator på expeditionen erbjöd jag mig att stanna med honom och låsa kliniken sen. Datorerna ville inte riktigt fungera som dom skulle, så efter 1,5-2 timmar gav han upp, och jag fick skjuts hem.
Som sagt, jag är så listig så jag blir impad själv! ;-p Ikväll blir det en nödvändig promenad.

På hemmaplan har veckan bjudit på blandade känslor. Pappsen blev friad från alla hjärtundersökningar han farit runt på under hösten/vintern, medan K fick ett tråkigare besked. Usch, vidriga sjukdomar.

Nu ska jag gå och göra något nyttigt. Plocka reda på tvätt eller nåt sånt kul. Ett vanligt fredagsnöje i M-town. =p

RSS 2.0