New York del 4

Så var det ju då till slut dags för hemresan. Flyget skulle gå strax före 17 i lördags, så vi åkte ut till JFK i god tid. Hjärtat hann slå några extra slag när vi kom in på flygplatsen och såg att det stod Cancelled  på vår flight. Fick leta oss till AirFrance's monter, och där fick vi nya biljetter och en ny resrutt. Tanken var att vi skulle mellanlanda i Paris, men nu fick vi istället åka med Alitalia till Milano. Det flyget gick några timmar senare än det vi egentligen skulle åka med, så vi kunde i godan ro äta och kolla i affärer på JFK. Kom till slut på planet, men där fick vi vänta 2-3 timmar innan vi slutligen lyfte. Vet inte riktigt vad som var problemet, men vi blev sittande iaf. Lyckligtvis var det inte så mycket folk på det här planet, så jag hade tre säten för mig själv och kunde faktiskt ligga och sova riktigt bra. Det är man ju inte bortskämd med på flygplan i normala fall....

Skulle egentligen ha väntat i 3 timmar på flygplatsen i Milano, men eftersom vi blev försenade från New York så hann vi bara vara där en timme ungefär. Därifrån till Köpenhamn fick vi åka första klass, så då blev man riktgit uppassad. Och det är ju inte varje dag man sitter och äter frukost och spanar ut över soliga Alperna... =) Var jättefint väder så man hade perfekt utsikt. Coolt!

I Köpenhamn stod vi då sen och väntade på våra väskor. Karla väntade förgäves, hennes väska kom inte nu heller. Som en liten tröst fick vi åtminstone se Mads Mikkelsen i en av incheckningsdiskarna när vi väntade på vårt tåg. Tåget vi egentligen skulle ha åkt med hade vi såklart missat, det tåget avgick ungefär samtidigt som vi lyfte i Milano. Vi fick därför boka nya biljetter och blev till slut ungefär 4 timmar sena hem. Då var man rätt sliten, så det blev sängen ganska omgående.

Sammanfattningsvis har det vart en superbra resa, ångrar den inte en sekund. Åker gärna tillbaka dit framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0