Gotland nästa

Så var långhelgen officiellt invigd. Nu är det inte så lång tid kvar innan det är dags att bege sig mot färjeterminalen i Oskarshamn. Färjan går vid 21,10 ikväll, och vi kommer fram någon gång efter midnatt. Hoppas bara att stormen som dragit över övriga södra Sverige håller sig i schack så det inte blir stormigt på sjön.
Har vart en helt vanlig dag på jobbet. Har haft en av våra specialisttandläkare på kliniken, vi har såna konsultationer ibland. När jag skulle gå hem såg jag att det låg ett glasögonfodral på mitt rum och det var ju då Håkans kom vi fram till. Barbro ringde och stökade med hans fru och försökte komma på en lösning på hur han skulle få tillbaka dom, och eftersom han bor i Oskarshamn så erbjöd jag mig att ta med dom dit ikväll. Så blev det bestämt, så nu måste jag försöka möta upp han nånstans i stan innan jag åker till båten.
I helgen blir det som bekant Gotland för hela slanten. G kommer nog ha fullt upp mest hela tiden, så vi får väl se vad jag får sysselsätta mig med. Vi kommer bo rätt centralt i Visby vad jag förstår, men jag har förstått att Visby och Gotland är lite som Borgholm och Öland på vinterhalvåret - stendött. Så vi får se om det finns nåt att göra. Kommer tillbaka på söndag kväll någon gång.
På tisdag ska jag och Marie på nån tillställning på nån trädgård av nåt slag, där man får göra sina egna halmbockar, eller granbockar eller vad dom nu kallade det för. Kan ju vara kul att prova på, min almanacka är ju annars inte speciellt fullspäckad under vardagarna.. =p Så det blir nog kul, hon anmälde oss igår.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag packa och fixa med det sista innan avfärd om ungefär en timme.
Och för övrigt så kan jag meddela att det inte blir något Iggesund för min del.
Trevlig helg mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Nej, så synd att det inte blir nått Iggesund! jag som tänkte på det idag när jag åkte förbi där med bussen...värkade ändå vara en riktig håla..:P

Ha en sån trevlig å romantisk helg iaf! Måste ju vara speciellt att få gå på bröllop med sin käresta...;)

2009-11-19 @ 19:08:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0