Vilse i Västervik

Hej vänner.
Jag är verkligen dålig på att uppdatera här... Blir liksom inte av att skriva nåt när man bara jobbar hela dagarna och de ser i princip likadana ut hela tiden. Veckan har sett ut som de flesta andra. I onsdags var vi till Västervik igen och träffade alla andra hygienister i norra länet. Det här landstinget som jag är anställd av är väldigt bra på det sättet måste jag säga, flera olika nätverk hit och dit där man får träffa andra kollegor runt om i länet. Kul!
Hur som helst, den här gången åkte vi med vår handledare eller vad man nu ska kalla henne, Lena. Hon är så rolig. Ingen av oss visste direkt var vi skulle vara. Hon hade skrivit ut en karta som jag fick ansvaret för. Måste ha vänt den fel eller nåt, för vi hamnade helt fel. Åkte runt på trottoarer och försökte hålla oss ifrån att åka mot enkelriktade gator, och upprepade vid X antal gånger frasen "Jag fattar ingenting..!". Men kul hade vi, och till slut lyckades vi faktiskt hitta rätt. =) Åt lunch på sjukhuset och åt då bl.a. med specialisttandvårdens trevlige chef Lennart. På väg hem sen stannade vi på McD i Oskarshamn och åt lite.

Sen har det väl egentligen inte hänt nåt mer spännande i veckan. Igår var vi på pizzerian och köpte mat. Pizzabagaren känner ju igen oss sen rätt lång tid tillbaka, och nu hann vi vara visa oss i dörren innan han hade förmedlat till sina kollegor att sätta igång med "två stora Aztek". Så nu vet dom både vilka vi är och vilken pizza vi alltid äter. =p Lite kul ändå.

I helgen finns inga större planer egentligen. Måste försöka ta tag i mitt berg av tvätt, och städa lite borde jag också försöka göra. Imorron tänkte vi åka in till Kalmar och gå på bio också. Dessutom är det marknad i Ålem, så det händer lite i kommunen här också. Blir nog bra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0