Bra dagar

Nu har vi haft några bra dagar på jobbet. Dels har jag haft relativt lugnt i tidboken, så jag har inte vart sådär jättestressad nånting. Dessutom har vi både igår och idag haft specialister hos oss, och då smöras det och bjuds på fika! Igår var protetikern Mattias på plats på em, så då bjöds det på fika på eftermiddagsrasten. Idag kom ortodontisten Håkan med sköterska, och då bjuds det alltid på frallor på förmiddagsfikat. Dessutom kom Mr Us. ua. himself och hälsade på på em, och han bjöd på fika, supergoda bullar! Så nu har det fikats i dagarna två. Värre kan man ha det. Mellan fikat och lunchen idag hade jag inga patienter, så då hade jag förmånen att kunna vara med Håkan på hans konsultationer.  Han är så duktig och så trevlig och så bra, tänk om man hade en sån tdl på kliniken....

Efter jobbet idag åkte jag till Oskarshamn och hämtade ut mitt pass. Trevlig resa, sa polisen. Tack, tack tänkte jag. =) Sen var jag tvungen att fråga när jag ändå var där om vad som händer om man blir stoppad och har glömt körkortet hemma. Hon som satt där verkade inte riktigt veta, så hon ropade efter en annan polis som kom och berättade allt för mig hur det stod till, så det blev en lång utläggning. Det jag tror han kom fram till var att dom inte ger böter i första taget, dom är inte ute efter att sätta dit nån utan bara att kolla att man är behörig att köra.

Sen sammanstrålade jag med Karla och hennes mamma vid resecentrum, och vi åkte på Maxi och handlade. Nu har jag frukost för en hel armé i kylen, så jag hoppas att nåt faller helgens gäster i smaken. =) Blev bjuden på god middag hos K sen, och jag premiärsmakade Ben & Jerry-glass. Är jag den ende i världen som inte smakat det tidigare? =)


Niklas;
23 eller 33 är det bara normalt om du har, eftersom det är permanenta tänder. 53,63 däremot är primära (mjölk-)tänder. Om man saknar anlag för de permanenta tänderna eller om dom ligger fel i käken så tappar man inte mjölktänderna i första taget. Om du har nån primär tand borde nån ha sagt det tidigare. Varför tror du att du har mjölkisar kvar? Ta en bild på gaddarna dina vettja och skicka till mig så ska vi se om jag lyckas klura ut vad det är för tänder du har! ;-)

Kommentarer
Postat av: Niklas

Hehe, jag råkar veta att jag har en sån kvar men jag ska skicka en bild iaf så får du se hur intressant övre tandrad jag har. =P



2008-10-24 @ 09:09:19
URL: http://niklasw.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0