Fredrik Ljungberg och jag

Imorse blev jag väckt med frukost på säng, tända ljus, paket och en nyfiken katt, vid sisådär 05,10-tiden. Idag är dagen som är lite extra speciell för mig, Freddie Ljungberg och säkerligen många andra. Själv har jag numera vandrat runt här på jorden i 21 år, Fredrik i 31. Om jag inte missminner mig helt så fyller drottningen i Danmark också år idag. Kändisarna och jag. =)

Hur som helst, 05,50 for jag hemifrån och spenderade sen dagen i Gävle, auskultation på specialistklinik. Skulle ha vart där för nästan en månad sen egentligen, men p.g.a. olika orsaker har jag vart tvungen att ändra datum flertalet gånger. Men idag var det alltså dags. Helt okej dag.

Kollade mobilen lite då och då, och sms:en vällde in under dagen. Den mest avlägsna gratulationen kom ända från Vancouver i Canada. Inte varje dag det händer. =) Tack alla! När jag slutade sen tog jag bussen in på stan igen, och satt och njöt i solen på en bänk vid tågstationen. Telefonen gick varm, fick 4 samtal inom en timme. Båda morbröderna ringde bland annat. Snackade födelsedagar, jobb, bilar etc. etc. Pratade ungefär en kvart var med dom, jag trodde mitt batteri på mobilen skulle dö när som helst, så jag satt bara och väntade på att det skulle brytas... Men det klarade sig. =)

Åkte med mamma hem från Bollnäs sen. Åt lite när vi kom hem, sen kom mormor, mostrar och en av kusinerna hit och firade mig och åt tårta. Av mamma och pappa fick jag presentkort på IKEA, av lillasyster fick jag ett stort paket med diverse grejer i, ett presentkort i en klädaffär, en rulle med Ballerina-kex, en tidning, en diskborste, en diskpropp... Och lite andra smågrejer. Av mormor fick jag pengar, och av mostrar fick jag täcken, kuddar, lakan och påslakan.... Så nu räknar dom med att få komma ner och hälsa på mig sen när jag flyttar söderut. ;-) Vi satt och åt tårta och hade det mysigt. Farmor ringde också, jag ska åka dit imorron när jag kommer hem från Falun och bli grattad av dom också.

Skönt att halva veckan är passerad nu. Bara två dagar kvar..... Imorgon ska jag som sagt till Falun. Moster ska med samma tåg, så jag får åka med henne till Bollnäs. Vi är bara schemalagda två timmar, mellan 10 och 12, men lik förbannat så måste jag åka hemifrån vid 06,00 och kommer inte hem förrän 15-tiden nån gång. Shame on you, X-trafik, som inte kan ordna ordentliga förbindelser så jag kan åka raka vägen.

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda för ännu en pendlardag. Suck. Och gäsp. I helgen ska jag sova.

Grattis Fredrik på 31-årsdagen.
Och grattis mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0